További tartalmakért görgesd jobbra az alábbi csúszkát (1-7).

booboo-belepes

Amennyiben még nem rendelkezel felhasználói fiókkal, úgy a Belépés gomb alatt található "fiók létrehozása" gombra kattintva pár másodperc alatt létrehozhatod azt, csupán egy névre és email címre lesz szükség.
Nem bonyolult, ugye? :)

 

Ha elfelejtetted volna a jelszavadat, úgy az "elfelejtett jelszó" lehetőségre kattintva bármikor újat tudsz generálni magadnak.

 

Belépéshez használd a megadott email címet és jelszót. A "Belépek" gombra kattintva tudsz bejelentkezni.

 

booboo-kezdolap

A Booboo app megnyitása után egyből a kezdőképernyőre kerülsz, nincs más dolgod, mint felmutatni a Booboo-t elfogadó szolgáltatóknak és máris jóváírják a kedvezményedet, vagy érvényesítik bérletedet.

Ha szükséges, akkor a QR kódot egyszerűen át tudod váltani vonalkódra, de erre csak ritkán kerül majd sor, ne aggódj.

Ha Booboo-t elfogadó webshop-ban vásárlosz, akkor add meg az azonosító számsorodat a kosárban és a Szolgáltató jóvá fogja írni a pontjaidat, kedvezményeidet.

booboo-ertesitesek

Lent, a kis harang ikonra kattintva éred el az Értesítések menüt. Mindig a legújabb van legfelül.

A kis kártyákon látod, hogy melyik Szolgáltatónál mi az éppen aktuális egyenleged.
A kis kártyákat jobbra csúsztatva tudod törölni az egyes értesítéseket.

A fogaskerék ikonra kattintva tudod beállítani, hogy milyen értesítéseket szeretnél kapni a jövőben, illetve hogy azokat email és/vagy "push notification" formájában szeretnéd-e kapni. Ezen bármikor tudsz változtatni a későbbiekben.

booboo-szolgaltatok

A Szolgáltatók menüt leggyorsabban lent, a kis "áruház" ikonra kattintva éred el. Lefelé görgetve megjelennek a Booboo Szolgáltatók kis kártyái.

Kereshetsz gépeléssel, vagy különböző kategóriák, paraméterek szerint.

A kis kártyákra kattintva meg tudod nézni a Szolgáltatók adatait, elérhetőségeit, bemutatkozásait és hogy milyen kedvezményeket kaphatsz tőlük. A szívecske ikonnal kedvencnek jelölheted őket.

booboo-egyenleg

Az egyenlegedet nem csak az értesítésekből, de az "Egyenleg" menüből is bármikor könnyedén eléred.

A Szolgáltatók kártyáin láthatod, hogy a kedvezményeik, vagy bérletes rendszerszereikben mi az éppen aktuális egyenleged.

A kis kártyákra kattintva részletesen láthatod a Szolgáltatónál elért kedvezményeidet, pontjaidat, illetve azt, hogy a bérletedből mennyi alkalom szabad és mennyit használtál fel.

booboo-ajanlas

Ha elégedett vagy a Booboo-val, akkor miért is ne ajánlanád másoknak? Könnyedén megteheted például a QR kód beolvasásával.

Ajánlhatod a Booboo-t a link kimásolásával és elküldésével, vagy az "ajánlói link megosztásával" is.

Ha Szolgáltató regisztrál az ajánlásodra, akkor hidd el, nem leszünk hálátlanok. :)
Minden, a Te ajánlásodra érkező aktív Szolgáltatót megtalálsz lentebb görgetve.

booboo-profilvaltas

Ha több profillal rendelkezel, akkor a profilképedre kattintva tudsz váltani köztük, tehát cégvezetőből azonnal vásárlóvá változhatsz és ugyanígy vissza.

Itt is eléred a legfontosabb menüpontokat, sőt, az összeset. :)

Ha ki szeretnél lépni az alkalmazásból, itt megteheted. Ha kilépsz, akkor legközelebb újra be kell jelentkezned. Ha csak simán bezárod az app-ot, akkor bármikor meg tudod nyitni és a Szolgáltatók azonnal le tudják olvasni a kódodat.
Nincs ennél egyszerűbb megoldás.