ÁSZF

Általános Szerződési Feltételek

frissítve: 2022. február 14.

Az alábbi, Általános Szerződési Feltételeknek minősülő Booboo Megállapodás („Megállapodás”) Ön és Kovács Gergely EV (székhely: 2045 Törökbálint, Szent Flórián utca 8., nyilvántartási szám: 51108216, adószám: 68024624-1-33, e-mail cím: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.) között jött létre és a Booboo törzsvásárlói programban alkalmazandó feltételeket rögzíti. 

A Booboo törzsvásárlói rendszerében való regisztrációjával és részvételével Ön kifejezetten elfogadja az itt rögzített feltételeket.

Ön ezennel elfogadja, hogy jelen Megállapodásra vonatkozóan – alapos okkal – egyoldalúan tehetünk elérhetővé értesítéseket, közzétételt és módosításokat, valamint közölhetünk a Booboo törzsvásárlói programra vonatkozó egyéb információkat elektronikus úton, ideértve ezen anyagok online közzétételét a https://www.booboo.hu weboldalon, vagy a Booboo mobil alkalmazásában, amely okok többek között a következők lehetnek:
• az általánosan alkalmazandó jogszabályok olyan változása, amely a jelen Megállapodást közvetlenül érinti;
• bíróságok, vagy hatóságok által alkalmazott jogértelmezés olyan változása, továbbá olyan döntés, vagy határozat, amely a jelen Megállapodást közvetlenül érinti;
• új funkciók/szolgáltatások bevezetése;
• jogsértésnek, vagy az Általános Szerződési Feltételek megsértésének megelőzése, illetve visszaélés megelőzése iránti intézkedés válik szükségessé;
• az értelmezést érintő tisztázatlan kérdések, vagy aggályok megválaszolása válik szükségessé;
• az üzemeltetői forma, vagy nevének átalakulása (társasági formájának megváltozása),  valamely nyilvántartásban szereplő adatának, azonosító számának, címének, elérhetőségének, URL címének vagy a jelen
Megállapodásban rögzített email cím megváltozása.

 

Az Ön felhasználói fiókja
Az Ön személyes regisztrációjával felhasználói fiókját automatikusan állítjuk elő Önnek. Booboo Felhasználóként a Booboo rendszeréhez csatlakozott Szolgáltatók által kínált kedvezmények kezelésére / igénybevételére válik jogosulttá, valamint az alkalmazást a megadott Szolgáltatók esetében bérletként használhatja. 

 

Az egyes kedvezmények, bérletek, vagy egyéb funkciók Szolgáltatónként eltérhetnek.

 

Az egyes Szolgáltatók a Booboo rendszerében kialakítják és személyre szabják saját kedvezmény-rendszerüket, bérleteiket, amelynek szabályairól / feltételeiről külön értesítik a Booboo Felhasználókat (Booboo applikációban és a honlapon a „Szolgáltatók” – adott Szolgáltató kiválasztása után az egyes „Kedvezmények” fül alatt). A Booboo rendszerének használatát életkor alapján nem szabályozzuk, de az egyes Szolgáltatók a felhasználás feltételeként ettől eltérhetnek.

 

Szolgáltatók fenntartják a jogot a Booboo rendszerében való részvétel időszakos, vagy végleges felfüggesztéséhez, időbeli korlátozásához, ezáltal az általuk alkalmazott kedvezmény-rendszer, vagy bérletes akciók szüneteltetésére, befejezésére és/vagy újabbak indítására. Booboo üzemeltetője ilyen jellegű változtatásokért felelősséggel nem tartozik.

 

A Szolgáltatók továbbá szabályozhatják, hogy Booboo törzsvásárlói rendszerét kiterjesztik-e minden általuk üzemeltett egységre, vagy sem. A Booboo rendszerében résztvevő elfogadóhelyekről Szolgáltatók az alkalmazáson belül tájékoztatják a Felhasználókat.

 

Törzsvásárlói bérletes és kedvezmény programok
A Booboo törzsvásárlói programhoz kapcsolódóan a Szolgáltatók saját döntésük alapján bármikor újabb promóciós programot („Promóciók”) indíthatnak. Ezek a Promóciók a jelen Általános Szerződési Feltételek és a Promócióval kapcsolatban megjelölt további feltételek hatálya alá tartoznak. Fenntartják továbbá a jogot, hogy a Promóciók feltételeit bármikor módosítsák, vagy a Promóciót megszüntessék.

 

Díjak és a törzsvásárlói rendszer lejárati ideje
Felhasználók a Booboo rendszerének használatával fizetési kötelezettségeiket a kedvezmény igénybevételéhez szükséges Szolgáltató felé teljesítik, egyéb irányba, pl. Booboo üzemeltetője felé fizetési kötelezettséggel nem tartoznak. A Booboo törzsvásárlói rendszer önmagában fizetésre nem alkalmas, csupán a Felhasználó vásárlásai során a kedvezmények igénybevételére szolgáló kényelmi eszköz.

 

A Felhasználók részére a Booboo törzsvásárlói rendszer és a mobil alkalmazás használata díjmentes.

 

Booboo üzemeltetője fenntartja a jogot, hogy a későbbiekben előzetes értesítés alapján fizetős szolgáltatás(oka)t vezessen be. Ilyen új, különösen a fizetős szolgáltatások bevezetésről Booboo üzemeltetője 30 nappal korábban elektronikus úton, írásban értesíti a Felhasználókat.

 

Bizonylat és korábbi tranzakciók
A Booboo használata esetén az egyes vásárlásról a bizonylatokat a Szolgáltatók állítják ki. Tranzakcióit a kedvezmények igénybevételéhez szükséges elemzések és nyomonkövetés céljából rögzítjük és azokat a Szolgáltatók le tudják kérdezni; panasz, vagy más személyes ügyintézés céljából felhasználni. Egyes Szolgáltatók csak a saját maguk által kezelt beváltóhelyek viszonylatában látják az Ön tranzakcióit.

 

Booboo üzemeltetője ezen adatokat csak és kizárólag statisztikai célra, illetve a rendszer használatával kapcsolatos panasz, vagy egyéb észrevételek során használhatja, az adatokat harmadik fél számára (kivéve Szolgáltatók) nem teszi elérhetővé. A tranzakciók esetében személyes adatokat, csak a fenti esetek beazonosítására használunk.

 

Számlázási hibák és javítások
A Szolgáltatók által igénybe vett szolgáltatásokkal vagy termékekkel kapcsolatban számlázási, vagy könyvelési hiba esetén, valamint egyéb garanciális és szavatossági kérdésekben az adott Szolgáltató az illetékes. Amennyiben kérdése lenne a korábbi tranzakciói, vagy valamely javítás kapcsán, illetve ha vitat bármely tranzakciót, úgy kérjük egyeztessen az adott Szolgáltatóval, amennyiben úgy gondolja, hogy az alkalmazással kapcsolatos hiba kapcsán szeretne kapcsolatba lépni velünk, kérjük írjon ügyfélszolgálati email címünkre, a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre. 

 

A Felhasználók és Szolgáltatók által bejelentett programhibák esetén az ügyet amilyen gyorsan lehetséges, megvizsgáljuk és a vizsgálat eredményéről tájékoztatjuk. A hibát a vizsgálat befejezését követően haladéktalanul orvosoljuk. Ha nem találunk hibát, abban az esetben is tájékoztatjuk a kivizsgálás eredményéről. 

 

Amennyiben a szóban forgó hibák esetében a tranzakció dátumától számított harminc (30) napon belül nem értesíti ügyfélszolgálatunkat megfelelő módon ahhoz, hogy igényét megvizsgálhassuk, úgy semmilyen hibát nem vagyunk kötelesek sem kivizsgálni, sem kijavítani.

 

Visszaélés Felhasználói fiókjával és egyenlegével
Amennyiben okkal feltételezzük, hogy felhasználói fiókjával visszaélés történt, úgy az Ön és saját kockázatunk csökkentése érdekében korlátozhatjuk felhasználói fiókját és a felhasználás kivizsgálását kezdeményezhetjük. A kivizsgálás idejére részben, vagy teljes mértékben korlátozhatjuk Booboo fiókjának használatát, az Ön egyidejű értesítése mellett. 

 

Regisztráció, jogosulatlan tranzakciókért fennálló felelősség
Ahhoz, hogy Booboo felhasználói fiókját regisztrálja, kérjük látogasson el a https://www.booboo.hu weboldalra. Önkéntes regisztrációja esetén Ön magára nézve kötelezőnek ismeri el a következőket: 
-teljes és pontos adatok megadása önmagáról; 
-ezen adatok frissítése változás esetén. 

 

Amennyiben Ön nem megfelelő adatokat ad meg, vagy azokat nem frissíti, úgy jogunkban áll – kizárólagos és korlátlan mérlegelési jogkörünkben – fiókját inaktiválni. Ha Ön úgy látja, hogy fiókja tévesen került deaktiválásra, úgy kérjük, hogy írjon email-t a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. email címre. 

 

Ön felelősséggel tartozik: (a) a számunkra megadott adatok pontosságáért; és (b) a Booboo fiókja adatainak bizalmas
és biztonságos kezelésének fenntartásáért.

 

Felhívjuk figyelmét és kifejezetten kérjük, hogy Booboo felhasználói fiókjának adatait kezelje bizalmasan és adatait ne ossza meg senkivel. 

 

Booboo üzemeltetője nem vállal felelőséget az elfelejtett vagy elvesztett jelszaváért, vagy feltört felhasználói fiókjáért. A kockázatok csökkentése érdekében javasoljuk, hogy fél évente, vagy egyéb gyanús adatvesztések alkalmával azonnal változtassa meg fiókja jelszavát és mentse azt biztonságos helyre, ahol mások nem férhetnek hozzá. 

 

Amennyiben a fiókjának bejelentkezési adatai elvesznek, vagy azokat ellopják, úgy akinek ezen adatok a birtokába kerülnek, azt fel fogja tudni használni. Ön felelősséggel tartozik fiókjában történt valamennyi tranzakcióért, beleértve a jogosulatlan tranzakciókat is. 

 

Az Ön személyes egyenlege védelmet élvez a nekünk szóló értesítés időpontjától kezdődően, így ilyen esetben felhasználói fiókjában lévő egyenleget azonnal befagyasztjuk, amint értesít minket. Ezt követően kivizsgáljuk a bejelentett incidenst és egy új fiókba áthelyezzük már meglévő egyenlegét, hogy Ön kényelmesen gyűjthesse tovább kedvezményeit, vagy használhassa bérleteit.

 

Adatvédelmi szabályzat
Személyes adatainak felhasználásával kapcsolatban kérjük, körültekintően olvassa végig Adatvédelmi Szabályzatunkat a https://www.booboo.hu/adatvedelem weboldalon, hogy tisztában legyen azzal, hogy a Booboo hogyan gyűjt, használ fel és
közöl adatokat a Felhasználókról, hogy Ön hogyan frissítheti, módosíthatja személyes adatait vagy hogyan kérheti azok törlését, valamint azzal, hogy mi milyen módon kommunikálunk Önnel.

 

Jelen Megállapodás módosítása
Jelen Megállapodást jogunkban áll bármikor módosítani. A módosított Megállapodást a https://www.booboo.hu weboldalon tesszük közzé, és a közzétételét követő harminc (30) napos időszakban a weboldalon egy értesítést is elhelyezünk, miszerint jelen Megállapodás feltételei megváltoztak, a könnyebb áttekinthetőség érdekében pedig külön kiemelve a változásokat. Ahogyan azt a magyar jog lehetővé teszi, bármilyen jellegű változtatás, kiegészítés vagy törlés a módosított Megállapodás weboldalunkon történő közzétételével egyidőben hatályba lép. 


Úgy tekintjük, hogy Ön a változtatásokat, kiegészítéseket és törléseket elfogadja, amennyiben (1) nem értesít minket az ellenkezőjéről írásban az értesítésünktől számított 30 napon vagy az értesítésünkben
meghatározott egyéb irányadó időtartamon belül; vagy (2) Booboo fiókját az előzőekben rögzített értesítésre nyitva álló határidő után is használja. 

 

Amennyiben nem fogadja el a fent nevezett változtatásokat, úgy 30 napon belül felhasználói fiókját megszűntetjük, a rendszerben gyűjtött kedvezményei és igénybe vett szolgáltatásaira pedig ezen idő után jogosulatlanná válik. 

Fiókjának ezen okból való megszűntetéséért sem Booboo-t, sem pedig a Szolgáltatókat anyagi, sem más jellegű felelősség nem terheli.

 

A szerződés megszüntetése
Jelen Megállapodást jogunkban áll bármikor, értesítés és felelősségvállalás nélkül felfüggeszteni vagy megszüntetni,
illetve az Ön számára biztosított valamely vagy valamennyi jogot és kiváltságot visszavonni. Az ilyen megszüntetésre okot adhat a Booboo fiókjának, weboldalának vagy alkalmazásának az Ön részéről történő csalárd vagy jogosulatlan használata, ideértve, hogy Ön nem érvényes adatokat adott meg, vagy egyéb, az Ön számára illetéktelen adatokat próbál meg a Booboo rendszerében elérni, vagy a Booboo rendeltetésszerű működését akadályozni, vagy lehetetlenné tenni, az alkalmazás egyes részeit módosítani. 

 

Irányadó jog
Jelen Megállapodásra a magyar jog irányadó és az a magyar joggal összhangban értelmezendő.

 

Jognyilatkozat és a felelősség korlátozása
Booboo üzemeltetője a törzsvásárlói rendszerére vonatkozó bármilyen – kifejezett vagy hallgatólagos – tényállítást, szavatosságvállalást vagy valamely feltételnek való megfelelés vállalását, beleértve – nem kizárólagosan – bármilyen hallgatólagos szavatosságvállalást a forgalomképességre, egy adott célnak, jogcímnek vagy jogsértés kizárásának való megfelelésre vonatkozólag, illetve bármilyen, kereskedelmi gyakorlatból, a felek korábbi megállapodásaiból vagy a köztük kialakult gyakorlatból eredő szavatosságot. 

 

Booboo üzemeltetője vállalja, hogy minden elvárható intézkedéssel biztosítja az Ön Felhasználói fiókjának és a vonatkozó technológiai rendszereknek a megfelelő és zavartalan működését; azonban előre nem látható, a Booboo üzemeltetőjének fel nem róható körülmények (pl. áramkimaradás stb.) miatt az üzemeltető nem állítja és nem szavatolja, hogy az Ön Felhasználói fiókja minden esetben hozzáférhető lesz vagy elfogadásra kerül.


Amennyiben megállapításra kerül a Booboo rendszerének üzemeltetője felelőssége Ön felé, úgy Ön csak a tényleges és közvetlen kárának megtérítésére jogosult, amely kártérítés nem haladhatja meg a felhasználói fiókja utolsó egyenlegét, ez alól kivételt képez a szándékos vagy emberi életben, testi épségben vagy egészségben történt károkozás. 


Booboo üzemeltetői semmilyen körülmények között nem tartoznak felelősséggel a Felhasználói fiókhoz történő jogosulatlan hozzáférés, annak átalakítása, ellopása vagy megsemmisülése esetére, tekintet nélkül arra, hogy a felsoroltakat véletlenül, vagy Ön, vagy harmadik személy általi visszaélés, csalárd módszerek vagy eszközök, illetve ellenőrzési körünkön kívül eső elháríthatatlan körülmények okozták.

 

Engedményezés
Jelen Megállapodás egy részét vagy egészét jogunkban áll előzetes értesítés nélkül engedményezni. Ebben az esetben minden felelősség alól mentesülünk. Ön nem jogosult jelen Megállapodás engedményezésére a mi előzetes írásbeli hozzájárulásunk nélkül, az ennek be nem tartásával történt engedményezés érvénytelen.

 

Érdeklődés és kérdések
Amennyiben jelen Megállapodásra vagy a Booboo törzsvásárlói rendszerére, vagy a Szolgáltatók által használt kedvezmény típusokra vonatkozó kérdése van, kérjük látogasson el honlapunkra a https://www.booboo.hu weboldalra, vagy írjon ügyfélszolgálatunknak elektronikus levelet a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címre.

 

A peren kívüli panaszkezelés és követelésérvényesítés keretében Ön Budapest Főváros Kormányhivatalának, V. Kerületi
Hivatala Fogyasztóvédelmi Főosztályához (cím: 1051 Budapest, Sas utca 19. III. em.) vagy a Budapesti Békéltető Testülethez (cím: 1016 Budapest, Krisztina körút 99., telefonszám: 06-1-488-2131, weboldal: www.bekeltet.hu) fordulhat. A bíróságon kívüli panaszkezelésről és követelés-érvényesítésről, valamint ezen eljárások kezdeményezéséről részletes információkat talál a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium weboldalán: www.fogyasztovedelem.kormany.hu.